De ultieme bedrijfsruimte bestaat

De ultieme bedrijfsruimte bestaat

En wij helpen u die te realiseren…

Van Rest Bouwprojectmanagement wil zijn kennis en ervaring graag inzetten voor bedrijven die willen innoveren en koploper willen worden, zijn of blijven in hun sector. Met onderstaande keuze-opties willen wij u uitdagen om over de huidige huisvestingssituatie van uw bedrijf na te denken en om te kijken of de activiteiten in uw bedrijfsruimte efficiënter georganiseerd kunnen worden, zodat zij optimaal voldoen aan uw eisen en wensen.

Optie 1

Als hoofdgebruiker van uw bedrijfspand bent u geïnteresseerd in een mogelijke verduurzaming of waardevermeerdering van uw pand. Van Rest Bouwprojectmanagement is gespecialiseerd in het verduurzamen en het toevoegen van waarde aan uw bedrijfspand, door het pand efficiënter en doelmatiger te maken, afgestemd op huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten. Van Rest Bouwprojectmanagement biedt u gratis aan om een analyse te maken van uw bedrijfspand, getoetst aan uw huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten. Hij zal aan de hand van de constateringen ter plaatse een aantal economisch verantwoorde duurzame aanbevelingen doen ter verhoging van de gebruikswaarde van uw bedrijfspand.

Optie 2

Als hoofdgebruiker of eigenaar van uw bedrijfspand overweegt u serieus om het pand te verbeteren of te vergroten. Natuurlijk zou u uw verbouw- of nieuwbouwplannen vooraf  op 3D- tekeningen of in een 3D-filmpje gevisualiseerd willen zien. Van Rest Bouwprojectmanagement kan dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Indien Van Rest Bouwprojectmanagement op enigerlei wijze ingeschakeld wordt bij uw verbouw- of nieuwbouwplannen, dan zullen wij u enkele van deze 3D-tekeningen of het 3D-filmpje van de door u gewenste bedrijfsruimte kosteloos voor u verzorgen.