Lidmaatschap Dutch Green Building Council (DGBC)

De Dutch Green Building Council is de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed in Nederland. De DGBC is opgericht door een aantal Nederlandse bedrijven die werkzaam zijn in de onroerend goedsector. Hun missie is: een toonaangevende rol vervullen in de transitie naar een duurzame bebouwde omgeving door te concretiseren, te inspireren en te verbinden. De DGBC is een platform voor onderzoek naar en kennisoverdracht over duurzame ontwikkeling van de gebouwde omgeving. Om deze kennisdeling over duurzaamheid vorm te geven worden er trainingen en evenementen georganiseerd en worden er lesmethodes ontwikkeld voor leerlingen van het basis- en middelonderwijs. Daarnaast is de Dutch Green Building Council ontwikkelaar en beheerder van het duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL.

Het is duidelijk dat Van Rest Bouwprojectmanagement betrokken wil zijn bij duurzame en vernieuwende projecten. Van Rest Bouwprojectmanagement wil een bijdrage leveren bij de ontwikkeling van duurzame gebouwen, maatschappelijk verantwoord en zodanig flexibel van opzet, dat een gebruiker hiermee tientallen jaren vooruit kan, omdat het gebouw zich steeds kan aanpassen aan nieuwe behoeften van de gebruiker.

De visie van de Dutch Green Building Council past goed in het duurzaamheidsstreven van Van Rest Bouwprojectmanagement. Daarom kan Van Rest Bouwprojectmanagement u met genoegen aankondigen dat zij met ingang van heden lid is geworden van de Dutch Green Building Council. Voor meer informatie over de Dutch Green Building Council kunt u kijken op www.dgbc.nl.Participant_DGBC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *