Persbericht 19 maart 2014

Introductie van een jong managementbureau voor de bouw, gespecialiseerd in het managen van bouwprojecten.

Mijn naam is George van Rest en ik ben vanaf 1977 werkzaam als projectleider cq. bouwmanager in de Nederlandse bouwwereld.

Na mijn opleiding aan de HTS Bouwkunde heb ik langdurig ervaring opgedaan bij vastgoedbelegger Nationale Nederlanden Vastgoed NV in Den Haag, als bouwkundig projectleider. Vanaf 1992 werkte ik als adviseur bij bouwmanagementbureau DVP te Den Haag en enkele jaren voor het bekende bureau voor projectmanagement Twijnstra Gudde te Amersfoort.

Medio 2008 startte ik mijn eigen bedrijf Van Rest Bouwprojectmanagement. Ik heb ervaring opgedaan in de utiliteitsbouw, winkelcentra, distributiecentra maar ook in productiegebouwen zoals drukkerijen (PCM Uitgevers), metaalverwerking en vliegtuigonderhoud. Daar ik deze projecten heb begeleid als werknemer van een bouwmanagementbureau is het nu hoog tijd om mijn nog jonge bureau bij u te introduceren.

De afgelopen 10 jaar heb ik in opdracht van ASR Vastgoedontwikkeling NV een aantal woon-winkelcomplexen begeleid in de regio Rotterdam. Daarnaast deed ik ervaring op in de logistieke sector met de realisatie van het Truckcentrum Emmen in het voorjaar van 2012. Het begeleiden van bouwprojecten houdt in: controle houden op de bouwkosten, op de kwaliteit, op de projectplanning, op de projectorganisatie op de projectinformatie en op interne en externe communicatie van het project.

Hoewel ik geen architect ben ligt mijn passie toch in vormgeving en de ordening in gebouwontwerpen. Met veel genoegen kijk ik terug op de samenwerking met het architectenbureau uit New York ”Rafaël Viñoly Architects” bij de realisatie van de Viñoly-toren in het complex ”Mahler4” aan de Zuidas in Amsterdam, maar bijvoorbeeld ook op de samenwerking met architect Marc a Campo van ADP-architecten te Amsterdam, architect van de drukkerij van PCM Uitgevers te Amsterdam.

Referentie-Rafael-Vinoly
Getekend door: Rafaël Viñoly

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *